Feedback

Având în vedere că acum blogul meu apare ca și link în cadrul altor bloguri, apariția paginii de feedback este necesară. Din păcate pentru mine inserarea unui shoutbox pe sait nu merge, așa că am improvizat puțin și am creat această pagină. Astfel, dacă doritți să comunicați cu mine și să îmi transmiteți părerile voastre bune sau rele, sfaturi sau ideii, o puteți face aici, dar aveți în vedere totuși că limbajul indecent și spamul nu este acceptat, aplicându-se măsurile de rigoare în astfel de cazuri.

4 comments

 • Hello there ,
  I’m sorry I don’t speak Romanian but I think this can be helpful.
  I was using the picture compressor tool you mentioned on your page here: tech.ursanbogdan.net/importanta-optimizarii-imaginilor/
  While shortpixel.com/online-image-compression does a good job, it only allows you to compress pictures that are up to 20 MB.
  After some exploring I found this other tool and I wanted to suggest you show it along that one :
  websiteplanet.com/ro/webtools/imagecompressor/
  This tools allows you to compress pictures that are up to 50 MB in size both in jpeg and in png format!
  In hope I helped back,
  Tiffany

 • Reprezint un website cu stiri si continut OpenSouce/FOSS/Linux – https://timenews.ro/

  Suntem o echipa mica dar inimoasa ce doreste sa promoveze potentialul imens al Linux – de la reducerea costurilor institutiilor statului, invatamant, etc la utilizatorul simplu caruia i se poate oferi un sistem de operare solid, actual, usor de manageriat. Peisajul media romanesc (presa scrisa, tv, websiteuri), este sarac in informatii/stiri despre Linux, desi toata lumea al foloseste.

  Va invitam sa va alaturati proiectului nostru, prin a contribui cu cunostinte, continut, pe nisa de stiri pe care o reprezentati.

  gnulinux.ro este cel mai recent coleg care s-a alaturat proiectului nostru aici >>> https://timenews.ro/author-user-10-Crismblog.

  O zi buna

  FlorinM

  • Salut, iti multumesc de oferta, din pacate va trebui sa o refuz. Timpul meu este limitat abia ajung sa postez ceva aici dar aminte sa mai fac asta si pe alte site-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image