TV Online

Internetul a evoluat destul de mult în zielele noastre și o dată cu el și modul prin care unele televiziuni își fac simțită prezența în spațiul virtual. Parcă mai ieri mă chinuiam să ascult un post de radio la 64kbs dintr-un internet cafe… iar azi există atât de multe căi de a te uita la televizor din fața calculatorului încât chiar nu știi ce să alegi. Ideea de bază din spatele acestei pagini ce nu are deloc legătură cu ceea ce fac eu pe blog, s-a născut din dorința de a conferi acces mai facil la posturile TV care emit pe Internet și care pot fi accesate fără a folosi programul Sopcast(de exemplu), care de cele mai multe ori este plin de fluxuri de date ilegale.

Din ce am putut observa unele posturi TV emit în direct emisiunile produse pe tot intervalul zilei, pe când altele fac asta numai parțial. De asemenea, aceste fluxuri de date sunt motorizate de playere video bazate pe modulul Flash, ”copilul de aur” al celor de la Adobe, de existența unei benzi de internet destul de bună, precum și de un navigator pentru internet de o versiune cât mai recentă.

Fără să mă intind prea mult la vorbă iată canalele găsite pănă acum de mine care emit pe Internet:
– TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internațional și TVR HD pot fi vizualizate în cadrul portalului video TVR Plus (momentan în versiune Beta)
Realitatea TV
România TV
Antena 3
DIGI 24 HD
B1 TV
Kiss TV
1 Music Channel
U TV
Digi Sport 1
Digi Sport 2
Digi Sport 3
Digi Sport 4

Atenție totuși, canalele tv Digi Sport 1, 2,3 și 4 sunt accesibile numai abonaților la internet fix și/sau mobil din rețeaua RDS.

Dacă mai cunoașteți canale românești care transmit nativ pe Internet, postați un comentariu la sfârșitul acestei pagini și le voi adăuga la lista începută mai sus. Vizionare plăcută !

Licențiere:
– denumirile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internațional, TVR HD și TVR Plus sunt proprietatea intelectuală a Televiziunii Române
– denumirea Realitatea TV este marcă înregistrată a REALITATEA MEDIA
– denumirea România TV este proprietatea intelectuală a societății RTV Satellite SRL
– denumirea Antena 3 este marcă înregistrată a S.C. Antena 3 S.A. parte a INTACT MEDIA GROUP
– denumirile Digi 24 HD, Digi Sport 1, Digi Spot 2, Digi Sport 3 și U TV sunt proprietatea intelectuală a RCS&RDS S.A. Romania
– denumirea Kiss TV este marcă înregistrată a S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L
– denumirea 1 Music Channel este marcă înregistrată a Music Channel
– denumirea B1 TV este marcă înregistrată a SC B1 TV Channel SRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image